Tijdens vakanties kan het voorkomen dat Leonie van Leeuwen-Van Loon je helpt, zij is onze vaste waarneemster en tevens de vaste echoscopiste van de praktijk. Ook kun je bij haar terecht voor het anticonceptiespreekuur (o.a. het plaatsen van een spiraaltje). Kijk voor meer informatie op Echo Eindhoven

IMG-20181017-WA0000

Al sinds 2010 werk ik met veel plezier als vaste waarneemster in deze praktijk. In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde in Maastricht. In 2009 heb ik mijn echo specialisatie gehaald. Deze heb ik in 2014 aan kunnen vullen met een diploma voor het maken van gynaecologische echo’s. In de afgelopen 10 jaar heb ik ontelbare zwangeren en hun partners begeleid in hun reis door de zwangerschap, bevalling en de eerste periode met hun baby. Ik heb een onuitputtelijke interesse in het mooiste wonder wat het leven te bieden heeft.

Zelf heb ik het geluk van moeder worden ook mogen ervaren. Samen met mijn man heb ik twee lieve zoontjes, Bram (2013) en Max (2015).

Mieke

Een paar keer per jaar zijn Anne, Marjolein en Connie tegelijkertijd op bijscholing. Indien dit plaats vindt op een dag dat Leonie echospreekuur heeft heeft Mieke spreekuur of dienst. 20 Jaar geleden hebben Anne en Mieke al samen gewerkt bij onze praktijk. Sindsdien heeft Mieke behalve veel ervaring met bevallingen ook veel ervaring met het opzetten van richtlijnen gedaan. Sinds 2016 is zij voorzitter van de KNOV, onze landelijke vereniging van verloskundigen. Bij Mieke ben je dan ook in ervaren handen.